joi, 24 februarie 2011

Un fost poliţist şi un fost ofiţer MApN, bănuiţi de oribila crimă de la Lugoj

Şoc în ancheta cadavrului tranşat găsit la groapa de gunoi din Lugoj. Un fost poliţist şi un fost ofiţer MAPN sunt suspectaţi de oribila crima. Ei au fost duşi pentru audieri la parchetul de pe lângă tribunalul Timiş.


Cadavru fără cap, mâini şi picioare, descoperit la Lugoj
Cadavru fără cap, mâini şi picioare, descoperit la Lugoj / FOTO: pressalert.ro



Un poliţist şi un fost cadru militar, suspecţi în cazul cadavrului găsit tranşat la groapa de gunoi a Lugojului, au fost audiaţi joi, 24 februarie, de către procurii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş şi de poliţiştii lugojeni. Aceştia au făcut în prealabil percheziţii simultane la domiciliile mai multor persoane din oraş, care au fost solicitate să dea declaraţii în acest caz.

Anchetatorii urmează să decidă dacă se va trece la reţinerea celor anchetaţi pe bază de ordonanţă şi, eventual, cu propunere de arestare preventivă, scrie Rdesteptarea.

Pe baza profilului ADN trimis spre examinare la Bucureşti şi a altor probe, cadavrul de la groapa de gunoi a fost identificat ca fiind al lui Titu Velici, un om al străzii de 42 de ani, cunoscut şi sub porecla de "Titu Boschetarul". Acesta avea obiceiul să cerşească prin diverse baruri din zona cartierului lugojean Cotu Mic.
Cadavrul nu mai avea cap, mâini şi picioare atunci când a fost descoperit. Anchetatorii au spus încă din faza incipientă a anchetei că victima ar fi fost tranşată de un profesionist care a folosit un cuţit de bucătărie şi un fierăstrău.

realitatea

Niciun comentariu: