vineri, 18 februarie 2011

Andra: «De când sunt gravidă, ţin cartea de rugăciuni în geantă»


Timp de 5 luni, solista a muncit cu burtica la gură pentru emisiunea «Românii au talent»


Emisiunea «Românii au talent» incepe azi, la PRO TV, la 20.30

Numărătoarea inversă a ajuns la final. Şi pentru fanii care au aşteptat cu sufletul la gură „Românii au talent", şi pentru Andra, singura prezenţă feminină din juriu. Solista mai are puţin şi va naşte, iar copilul ei de suflet, emisiunea, va începe în această seară, la Pro TV.

Soţia lui Cătălin Măruţă a făcut un adevărat tur de forţă în cele cinci luni, cât au durat preselecţiile naţionale la emisiunea „Românii au talent".
A bifat, alături de ceilalţi colegi din juriu (Mihai Petre şi Andi Moisescu), patru mari oraşe din România şi, în acelaşi timp, a fost nevoită să aibă grijă şi de viaţa din burtică. Andra ne-a povestit, în exclusivitate, cum a reuşit să îmbine cele două provocări: sarcina şi emisiunea.
„Sarcina nu este cel mai comod lucru din lume, recunosc. Asta din punct de vedere fizic. Dar moral... e un lucru fantastic, incredibil. Nu există nimic mai profund. Atunci când sarcina a început să avanseze, nu a mai fost la fel de uşor ca în luna a doua, dar m-am descurcat binişor. E adevărat că oboseam mai repede decât în mod normal, dar nu am avut pofte presante sau greţuri, aşa că mă pot considera o norocoasă", ne-a povestit Andra.
În toată această perioadă, vedeta a avut şi un talisman sfânt, care o ajuta, spune ea, în momentele dificile. „M-am bazat pe rugăciune. Şi la rău, dar mai ales la bine. Am în geantă o carte de rugăciuni şi cred că de multe ori m-a ajutat", ne-a declarat Andra, însărcinată acum în 8 luni şi jumătate.
Audienţe colosale în lume
Anglia - 18,3 milioane de telespectatori
SUA - 16,4 milioane de telespectatori
Germania - 7,9 milioane de telespectatori
Polonia - 6,7 milioane de telespectatori
Franţa - 5 milioane de telespectatori
Andi, Andra şi Mihai, un juriu nemilos
Marele premiu, 120. 000 €
America - 1.000.000 $
Anglia - 100.000 de lire
Australia - 250.000 $ australieni
Spania - 150.000 de euro
România - 120.000 de euro
Franţa - 100.000 de euro
Germania - 100.000 de euro
click

Niciun comentariu: