Metodele propuse sunt parcă rupte din practicile folosite de nazişti, iar iniţiatorul unuia dintre grupuri se autointitulează "căpitan".
Otrăviţi cu soadă caustică sau loviţi în cap cu bâtele
„Fraţilor, există o metodă foarte simplă de a scapa de maidanezi şi încă una la îndemâna oricui, folosită chiar de către autorităţi în unele oraşe (nu dau nume). Cred că fiecare dintre noi are 5 lei în buzunar pentru a cumpăra câţiva cârnaţi şi ceva sodă caustică! Luaţi cârnaţii, faceţi o gaură în mijloc şi - i umpleţi cu sodă caustică, solidă!!! (...) Dacă vreţi să schimbaţi ceva, atunci s-o faceţi prin fapte, nu prin vorbe! Acum aveţi şi soluţia, trebuie doar s-o aplicaţi... Mult succes în continuare...”, scrie un internaut antimaidanez.
"Căpitane, luminează-ne calea! Câinii trebuie omorâţi pur şi simplu"
„Căpitane, lumineză-ne calea! Suntem ca o turmă de oi, fără cioban! Nu merge cu sodă, eu am 10 câini pe lângă scara blocului care sunt ca nişte porci de graşi, am încercat cu cârnaţi, mănâncă doar de la mea vecină de vreo 65 de ani, cu gura mare şi spurcată. Trebuie omâţi, pur şi simplu!”, mai scrie unul dintre "antimaidanezi".
O altă soluţie "interesantă" la care s-au gândit internauţii "antimaidanezi" ar fi să le scoată câinilor dinţii.
"Câinii, dacă nu mai au canini, nu mai prezintă nici un pericol. Să nu fie returnaţi în teritoriu câinii castraţi decât după ce li se extrag caninii. Mi se pare un compromis interesant. Deşi, eu daca aş fi câine, aş prefera eutanasierea decât castrarea şi extragerea caninilor",  explică un alt membru al grupului.
Există însă şi opusul acestei mişcări prin care se instigă la exterminarea câinilor. De exemplu, în Spania, un bărbat care a postat pe blogul său un video în care torturează până la moarte un căţel de două luni a stârnind furia şi indignarea internauţilor.
Brigada de investigaţii tehnologice a Poliţiei Naţionale, împreună cu mai multe grupuri de internauţi s-au mobilizat pentru a încerca localizarea autorului.
realitatea