joi, 24 februarie 2011

ŞOCANT: Claudiu Bleonţ le-a arătat penisul jurnaliştilor într-o conferinţă de presă

Actorul Claudiu Bleonţ şi-a dat pantalonii jos şi le-a arătat penisul, pentru câteva momente, jurnaliştilor prezenţi la conferinţa de presă organizată la Teatrul de Stat "Ioan Slavici" din Arad, potrivit unei înregistrări difuzate în exclusivitate de libertatea.ro


Claudiu Bleonţ le-a arătat penisul jurnaliştilor într-o conferinţă de presăClaudiu Bleonţ

Gestul lui Bleonţ i-a luat prin surprindere pe cei prezenţi, care aşteptau încheierea conferinţei de presă, organizată în cadrul turneului de promovare a piesei "Căutându-l pe Richard al III-lea". După ce a prezentat informaţii despre piesa de teatru, în care va juca şi el, Claudiu Bleonţ s-a ridicat pentru câteva momente în picioare, şi-a dat pantalonii jos, rămânând doar într-un tricou, şi şi-a arătat penisul celor prezenţi.

"Aceasta este starea de spirit pe care o am la cei 52 de ani pe care îi am. Aşa mică cum e, ce atâta jenă. Ne transformăm într-o ţară de farisiei. V-am şocat sau am fost sincer?", i-a întrebat actorul pe jurnaliştii prezenţi la conferinţa de presă. După acest gest, Claudiu Bleonţ şi-a continuat conferinţa de presă.
VEZI AICI CUM COMENTEAZĂ ACTORUL GESTUL SĂU

Spectacolul "Căutându-l pe Richard al III-lea" va fi prezentat la Teatrul de Stat "Ioan Slavici" din Arad în ziua de 8 martie, biletul de intrare costând 50 de lei.

Claudiu Bleonţ a jucat în numeroase filme şi piese de teatru
A jucat în 27 de roluri, în filme regizate de Lucian Pintilie ("O vară de neuitat"), Dan Piţa ("Pas în doi", "Concurs"), Mircea Veroiu, Radu Gabrea.
A avut peste 50 de roluri, la teatre din România sau din străinătate; a lucrat, printre alţii, cu Liviu Ciulei ("Deşteptarea primăverii") şi Andrei Şerban ("Trilogia antică", "Livada de vişini").

realitatea

Niciun comentariu: