joi, 17 februarie 2011

Meteorologii anunţă ninsori şi vreme rece în acest weekend VEZI PROGNOZA PE TREI ZILE

Joi avem parte de vreme închisă, cu nori groşi peste aproape toată ţara şi precipitaţii pe arii relativ extinse în toate regiunile. În zonele montane înalte, dar şi în Moldova, în Transilvania precum şi în dealurile subcarpatice va fi o zi autentică de iarnă, pentru că aici meteorologii anunţă lapoviţă şi ninsoare.


Ninsorile se întorc
 FOTO: Grup RC



Vineri vremea continuă să se încălzească uşor, dar va fi în general închisă. Pe parcursul zilei predomină ploile cu caracter local în nord, în est dar şi în sud.Chiar dacă soarele nu prea răzbate printre nori, temperaturile cresc uşor şi se încadrează între 3 şi 13 grade. Uşor mai frig va fi înnordul Moldovei. În sud se aşteaptă valori mai mari decât în mod normal la această dată, dar vântul va spori senzaţia de frig.
Şi în Capitală temperatura mai creşte. La amiază mercurul din termometre trece de media multianuală şi ajunge la 7,8 grade. Norii acoperă cerul mai toată ziua, dar aduc ploi doar după-amiază.
Sâmbătă vremea ne reaminteşte ca e încă iarnă. Se răceşte în toată ţara, astfel încât maximele nu mai ajung decât la 7 grade. Vom avea din nou şi valori negative la amiază în jur de minus 3 grade. Cerul rămâne mai mult noros şi cad precipitaţii în aproape toată ţara. În partea de vest, unde temperaturile sunt uşor mai mari sunt prognozate precipitaţii mixte, iar în celelalte regiuni predomină ninsorile. Vântul suflă cu intensificări în sudul ţării.
Şi în Capitală vremea se răceşte. În prima parte a zilei mai ninge şi vântul suflă ceva mai intens. Până la amiază mercurul din termometre abia trece cu 1,2 grade de pragul de îngheţ.
realitatea

Niciun comentariu: