joi, 17 februarie 2011

Boc plusează cu încă 10 kilometri din Autostrada Transilvania: "Vom găsi bani"

Prezent, joi, la Cluj, premierul Emil Boc a dat asigurări că lucrările la Autostrada Transilvania vor continua şi în 2011. "Vom găsi bani, inclusiv din resurse extra-bugetare", spune premierul.
Boc: Vom găsi bani, inclusiv din resurse extra-bugetare / Foto: 1235.ro
Boc: Vom găsi bani, inclusiv din resurse extra-bugetare /Foto: 1235.ro

"Există resurse financiare în bugetul actual pentru Bechtel. De asemenea, ceea ce am stabilit cu Ministerul Transporturilor este ca în2011 priorităţile în ce priveşte Autostrada sunt continuarea tronsonului Câmpia Turzii - Gilău, cu lucrările între Gilău şi Nădăşel, şi a celui dintre Suplacu de Barcău şi Borş, şi respectiv extinderea pregătirii tronsonului Târgu Mureş - Câmpia Turzii, unde acum nu există nici măcar proiectul tehnic, iar exproprierile nu au fost făcute. Putem intra în teren în acest an pe cele două tronsoane, negociem cu Bechtel în ce priveşte preţurile pentru că avem standarde de cost, în limitele cărora trebuie să ne încadrăm", a spus premierul, citat de Ziua de Cluj.
Cât despre resursele financiare, Boc asigură că "se vor găsi, inclusiv din resurse extra-bugetare".
"Sunt interesat de aceste lucrări şi din perspectiva locurilor de muncă, iar autostrada este extrem de necesară în această parte a ţării. Alături de Coridorul IV, care este finanţat cu fonduri europene, Autostrada Transilvania este prioritatea Guvernului", a încheiat premierul.
realitatea

Niciun comentariu: