marți, 1 martie 2011

Vanghelie: Lavinia Șandru o să mă învețe să mă îndrăgostesc

Pe 28 februarie, presedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, și-a serbat ziua de naștere. Evenimentul a avut loc la Taverna Sârbului din capitală – care a devenit pentru câteva ore un Who’s Who al personalităților din România. Primarul spune că e în plin proces de “rebranduire”.



Între cele câteva sute de persoane invitate la ziua primarului sectorului 5 s-au numărat preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, preşedintele Senatului, Mircea Geoană, colegii social-democraţi, Cosmin Gușă, Lavinia Șandru, Cristi Dumitrescu, liderii PRM Codrin Ştefănescu şi Marius Marinescu, Mircea Dinescu (care a dat vinul ce s-a băut la masă și câteva din specialităţile culinare, între care un purceluş de lapte făcut la proțap și cârnați de casă).Au mai venit la ziua primarului sectorului 5 și soliştii Marcel Pavel, Luminița Anghel, Victor Socaciu şi Cătălin Crişan, precum şi Elan Schwartzenberg, Stelian Tănase, liderii sindicali Bogdan Hossu şi Marius Petcu, academicianul Eugen Simion.Nu știm ce i-a adus acesta din urmă în dar, însă un cadou cu mesaj a primit Marian Vanghelie de la Victor Ciutacu: Dicționarul Universal Ilustrat al Limbii Române. Dacă până acum probabil că l-ar fi folosit în moduri total noi, în ultima vreme îl văd capabil pe vanghelie să și răsfoiască cele 12 volume. De când se ocupa de el Cosmin Gușă, Vanghelie are un nou discurs.
El a declarat că a renunţat la “limbajul colorat și belicos” şi că traversează o etapă de “rebranduire” şi de “schimbare de look”.

“Dacă simţi că ceva este în neregulă într-o anumită perioadă, poţi să subliniezi într-o formă sau alta, nu foarte belicoasă, cum eram până acum, pentru că sunt în rebranduire şi reschimbare de look, înţelegeţi, că vă place să spun cuvintele astea – le-am auzit la voi – şi atunci e totul natural şi totul bine”,
 a spus Vanghelie.
Totuși, deși Cosmin Gușă era mereu aproape, Vanghelie tot a debitat niște ziceri caracteristice.
“În viaţă nu trebuie să te grăbeşti. Și funcțiile, și pozițiile și totul vine de la sine. Toate vin, dacă eşti natural, cum sunt eu natural ca brânza de oaie, vă asigur că şi funcţiile şi poziţiile vin de la sine. Important e să fii natural”, a spus Vanghelie.
Plasele cu cadouri au curs în permanență, dar primarul a beneficiat de un mecanism bine uns. Nu a stat nici măcar 2 secunde cu 2 cadouri în brațe, pentru că, asemenea unui șef de stat aflat în vizită de lucru, de îndată ce le primea, una din 5-6 fete care lucrau pentru el le lua si le făcea nevăzute.
Am reușit să prindem însă câteva imagini cu Dicționarul și cu tortul un tort de marţipan alb, pe care trona imaginea lui Vanghelie pe fundal roşu cu urarea: “Împreună vom învinge! La mulţi ani!”.
Chiar dacă reprezentanții presei au stat în aceeși zonă cu învitații, la un moment dat s-a dat stingerea și toate apratele de înregistrat, audio, video sau foto au fost închise. După aceea petrecerea a început.

realitatea

Niciun comentariu: