miercuri, 2 martie 2011

Un bărbat a fost împuşcat în cap de un poliţist, după ce a fost prins furând dintr-o dubă

Un bărbat care a încercat să fure, miercuri, un laptop dintr-o autoutilitară oprită pe DN2, în localitatea ilfoveană Afumaţi, a fost împuşcat în ceafă de poliţişti. Bărbatul este într-o stare extrem de gravă, iar prognosticul este rezervat. Alţi patru suspecţi care s-au baricadat într-o casă, au reuşit să fugă prin spatele locuinţei, au declarat pentru NewsIn surse judiciare.


Bărbat, împuşcat în cap de un poliţist după ce a fost prins furând dintr-o dubă

Potrivit surselor, jaful a avut loc miercuri, în jurul orei 13.30, însă hoţii au fost surprinşi de un echipaj de poliţie. Hoţii, cinci la număr, s-au urcat într-un Opel înmatriculat în Franţa şi au încercat să fugă. Maşina a fost oprită, după ce poliţiştii au tras 16 focuri de armă.
Unul dintre fugari a fost rănit la gât şi ulterior a fost transportat la spitalul Floreasca, unde a fost supus unei operaţii. La spital s-au strâns mai multe rude ale tânărului în vârstă de 24 de ani, care sunt supravegheate de jandarmi.
Ceilalţi patru care s-au baricadat într-o casă din Afumaţi, după ce au fost urmăriţi de poliţişti cel puţin 10 kilometri, au reuşit să fugă prin spatele locuinţei, membrii familiei care locuia în acel imobil fiind audiaţi de anchetatori, au declarat pentru NewsIn surse judiciare.
Potivit surselor, cei cinci hoţi sunt din Urziceni şi fac parte din aceeaşi familie.  La faţa locului, se află un procuror de la Parchetul General care instrumeantează dosarul, precum şi şeful Poliţiei Române, Liviu Popa.
Bogdan Opriţa, coordonator SMURD, a declarat la Antena 3 că pacientul este în acest moment în stare foarte gravă, în comă profundă.
"S-au efectuat la Unitatea de Primiri-Urgenţe a Spitalului Floreasca măsurile de stabilizare, iar în acest moment se efectuează o tomografie computerizată cranio-cerebrală pentru a se vedea exact ce leziuni sunt şi pentru a se putea stabili atitudinea terapeutică ulterioeră, în sensul necesităţii sau nu a unei intervenţii neurochirurgicale. Dacă nu, să se interneze pacientul în secţia de terapie intensivă şi a continua acest tratament", a spus Opriţa.
Potrivit acestuia, în prezent, starea pacientului este extrem de gravă, iar prognosticul este rezervat.
realitatea

Niciun comentariu: