luni, 28 februarie 2011

Judecătoria Buftea a decis: Irina rămâne la Irinel Columbeanu

Irina, fiica lui Irinel Columbeanu şi a Monicăi Columbeanu, va rămâne în custodia temporară a tatălui, până la pronunţarea divoţului, a decis luni Judecătoria Buftea. Decizia poate fi atacată cu recurs de Monica Columbeanu.


Judecătoria Buftea a decis: Irina rămâne la Irinel Columbeanu

Instanţa a luat această hotărâre după ce Irinel Columbeanu a susţinut că fetiţa în vârstă de patru ani nu s-a adaptat stilului de viaţă din America, unde a stat o perioadă împreună cu mama ei, Monica Columbeanu.
Monica Columbeanu a cerut divorţul de Irinel Columbeanu, primul termen în acest proces fiind stabilit la Judecătoria Buftea în 21 martie.
În acest dosar, cererea de divorţ a fost introdusă de Monica Columbeanu. Separat, printr-o ordonanţă preşedinţială, Monica a solicitat şi custodia fiicei sale, Irina, în vârstă de patru ani, printr-o procedură de urgenţă care îi permite încredinţarea copilului până la pronunţarea divorţului, astfel că a chemat în instanţă şi Primăria Sectorului 1, ca autoritate tutelară. Acţiunea a fost depusă marţi.
Omul de afaceri Irinel Columbeanu şi modelul Monica Gabor s-au căsătorit în iulie 2006, la aproximativ cinci luni după ce s-au cunoscut. Nunta celor doi, care a avut loc la vila de la Izvorani, a fost una fastuoasă.

realitatea

Niciun comentariu: