luni, 28 februarie 2011

Cum arată Fordul care va fi fabricat la Craiova. FOTO


OFICIAL: Ford B-Max Concept, prototipul modelului de la Craiova!


Ford prezintă la Salonul Auto de la Geneva conceptul B-Max. Acesta prefigurează viitorul monovolum de segment mic pe care Ford îl va fabrica la uzina din Craiova.

Ford a prezentat astăzi noul concept B-Max la Salonul Auto de la Geneva. Noul concept prefigurează un model de serie care va fi construit la fabrica Ford din Craiova şi va intra în producţie în 12 luni. Spre deosebire de alte monovolume din acest segment, B-Max prezintă un design special, care renunţă la montantul B şi introduce uşi glisante. Graţie acestor trăsături, accesul la locurile din spate este la cel mai bun nivel din clasă, iar flexibilitatea atinge şi ea o cotă ridicată.
"Prin popularele S-Max şi Galaxy, alături de noile C-Max şi Grand C-Max, Ford  are istorie în aducerea stilului şi inovaţiei pe piaţa monovolumelor. Noul B-Max semnalizează faptul că Ford este gata să aducă aceeaşi mentalitate îndrăzneaţă şi pe piaţa automobilelor mici. Graţie designului dinamic şi a uşilor în format unic, B-Max trimite un mesaj puternic clienţilor care doresc un vehicul versatil, compact şi stilat", a declarat Stephen Odell, şeful Ford Europe.
Oficialii Ford spun că noul B-Max va fi cu 11 cm mai înalt decât Fiesta. Cu ambele uşi deschise, modelul Ford va avea o deschidere de peste 1.5 metri lăţime, dublu faţă de ceea ce oferă rivalii cu concepte alternative de deschidere ale uşilor (cei de la Ford vorbesc aici de Opel Meriva). Prin plierea banchetei din spate, modelul oferă o podea plată pe care se pot transporta obiecte cu o lungime de maximum 2.35 metri.

Niciun comentariu: