marți, 22 februarie 2011

SOV: În România sunt interceptate 635.000 de telefoane, am redevenit ţara discuţiilor în şoaptă

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu a declarat, marţi, la Tribunalul Bucureşti, că serviciile de informaţii interceptează 635.000 de telefoane, iar 23.000 de spaţii ale unor oameni de afaceri şi politicieni sunt monitorizate audio-video.


Vîntu: Am redevenit ţara discuţiilor în şoaptă


"635.000 de telefoane interceptate în România de serviciile de informaţii româneşti, 23.000 de locaţii ale unor oameni de afaceri şi oameni politici sunt monitorizate audio-video, acesta este regimul împotriva căruia lupt. Nu sunt de acord să vorbesc în şoaptă, ca pe timpul lui Ceauşescu. Nu sunt de acord să vorbesc cu doamna mea la ureche, aşa cum probabil dvs. şi mulţi dintre dvs. o faceţi. Am redevenit ţara discuţiilor în şoaptă şi voi continua să lupt împotriva unui astfel de regim indiferent de consecinţe", a declarat Vîntu ziariştilor pe holul instanţei, informează AGERPRES

Omul de afaceri s-a prezentat din nou în scaunul cu rotile la Tribunalul Bucureşti, unde se judecă procesul în care acesta este acuzat pentru săvârşirea infracţiunii de favorizare a infractorului.

El nu a stat la proces, invocând motive medicale, şi a părăsit sala de judecată.

După plecarea lui Vîntu, instanţa a început audierea martorilor, printre care şi fosta soţie a lui Nicolae Popa.

realitatea

Niciun comentariu: