vineri, 25 februarie 2011

Mic.ro, Lidl şi Kaufland continuă seria angajărilor agresive. Vezi dacă te califici

Lanţul de magazine Mic.ro, controlat de omul de afaceri Dinu Patriciu, recrutează personal pentru poziţia de asistent achiziţii, de sales controller sau manager de zonă. Retailerul german Lidl angajează şefi de magazin în Mangalia, Sfântu Gheorghe sau Braşov, în vreme ce grupul Kaufland caută de la şefi de raion la econimişti. Vezi lista completă a joburilor disponibile în această perioadă la cei trei grei din FMCG.




Citeşte lista poziţiilor disponibile la Mic.ro:

Coordonator regionalpentru Bucureşti şi Cluj. Data limită până la care poţi aplica la aceste joburi este de 24 martie.Candidatul ideal are experienţă în FMCG, excelente abilităţi de comunicare şi mai are abilitatea de a înţelege şi opera cu cifrele de vânzări. Coordonatorul regional stabileşte planul de acţiune pentru zona alocată şi asigură punerea lui în practică, în concordanţă cu politica comercială a reţelei, analizează rezultatele obţinute, monitorizează atingerea obiectivelor de vânzări.

Trade marketing manager în Capitală. Termenul până la care poţi aplica la această poziţie este 23 martie. Eşti eligibil pentru această poziţie dacă ai absolvit o facultate, vorbeşti limba engleză la nivel mediu, ai experienţă în industria alimentară, mai ai cunoştinte solide de trade marketing şi vânzări, dar şi permis de conducere categoria B. Printre responsabilităţile tale se numără elaborarea strategiei de trade marketing, a planului anual de trade marketing, precum şi administrarea bugetului de trade marketing.

Asistent achiziţii fresh food tot în Bucureşti. Până pe 23 martie poţi aplica la acest job. Candidatul ideal pentru această poziţie este absolvent de studii economice, are cunoştinţe de solide de limba engleză, dar şi cel puţin un an experienţă pe o poziţie similară. Printre atribuţiile tale se numără: dezvoltarea şi menţinerea relaţiilor cu furnizorii, corespondenţa cu furnizorii, dar şi supravegherea permanentă a evoluţiei circulaţiei grupelor principale de produse, a profitului brut, a rulajului şi a stocurilor de marfă.

50 de asistenţi magazin în Capitală, în Craiova, în Braşov, Săcele şi Sibiu. Termenul-limită pentru a trimite CV-ul pentru una dintre aceste poziţii este 23 martie. Eşti eligibil pentru această poziţie dacă ai disponibilitate la program de lucru în ture, experienţă relevantă de lucru cu clienţii şi cunoştinţe de limba engleză.

Mic. ro mai recrutează câte un asistent de magazin şi în Arad, Constanţa, Cluj, Piteşti, Timişoara. Până pe 4 martie poţi aplica la acest job.

Un asistent vânzări magazin mobil în Bucureşti. Până pe 18 martie poţi trimite CV-ul pentru această poziţie. Pentru mai multe detalii despre aceste joburi, intră aici.

Site manager în Capitală. Data limită până la care poţi trimite CV-ul pentru această poziţie este 19 martie. Candidatul ideal este absolvent de facultate, are permis de conducere categoria B, mai are experienţă în project management, precum şi minimum trei ani experienţă în retail civil engineering.

Sales controller în Bucureşti. 27 februarie e data limită până la care poţi trimite CV-urile pentru acest job. Eşti eligibil pentru această poziţie dacă eşti absolvent de facultate, ai cel puţin doi ani experienţă pe o poziţie similară într-o companie multinaţională, şi dacă ştii să operezi în Word, Excel, PowerPoint.

Senior recruiter în Capitală. Poţi aplica la acest job până pe 14 martie.Candidatul ideal este absolvent de facultate, are minimum doi ani experienţă în recrutare, ştie legilaţia muncii şi vorbeşte foarte bine limba engleză.

Manager de zonă în Arad, Bucureşti, Constanţa, Sibiu, Târgu-Mureş. Te califici pentru această poziţie dacă eşti absolvent de facultate şi ai cel puţin trei ani experienţă relevantă în domeniu.

Retailerul Lidl mai angajează 53 de persoane, în intervalul februarie-martie. Vezi unde

Cinci şefi de magazin pentru filialele din Mangalia, Năvodari şi Tulcea.
Opt şefi de magazin pentru filialele din Târgu-Secuiesc, Sfântu Gheorghe, Târgovişte, Moreni, Văleni.
Încă opt şefi de magazin pentru filialele din Braşov, Făgăraş, Zărneşti, Codlea, Ploieşti, Brăila. Eşti eligibil pentru poziţia de şef de magazin la Lidl dacă ai absolvit liceul, preferabil, cu o specializare comercială sau economică, dacă ştii să operezi cu calculatorul, dacă eşti orientat către clienţi şi dacă ai capacitatea de coordonare a subordonaţilor din magazin pentru realizarea obiectivelor propuse, potrivit anunţului de recrutare.

Opt casieri/lucrători comerciali pentru filialele din Tulcea, Mangalia, Năvodari.
12 casieri pentru filialele din Târgu-Secuiesc, Sfântu Gheorghe, Târgovişte, Moreni, Văleni.
Încă 12 casieri/lucrători comerciali pentru filialele din Braşov, Făgăraş, Zărneşti, Codlea, Ploieşti, Brăila. Pentru mai multe detalii despre aceste poziţii, intră aici.

Grupul Kaufland recrutează 66 de oameni, în această perioadă. Citeşte pe ce poziţii

Lista joburilor vacante în Alexandria, Caransebeş, Făgăraş, Fălticeni şi Oradea

Cinci şefi de departament mărfuri alimentare proaspete. Poţi aplica la unul dintre aceste joburi până pe 5 martie. Eşti eligibil pentru această poziţie dacă ai absolvit liceul, vorbeşti limba germană sau limba engleză, şi ai experienţă în domeniu.

În aceleaşi oraşe Kaufland recrutează câte un şef de departament mărfuri alimentare.
Candidatul ideal a absolvit liceul, are experienţă în domeniu şi cunoştinţe de operare PC.

Kaufland mai recrutează cinci şefi de departamente case de marcat în aceleaşi oraşe.
Pentru mai multe detalii despre acest job, intră aici.

Cinci şefi serviciu aprovizionare desfacere în Alexandria, Caransebeş, Făgăraş, Fălticeni şi Oradea. Candidatul ideal are studii medii absolvite, mai are cunoştinţe operare PC, experienţă în recepţia şi depozitarea mărfii, precum şi în conducerea personalului.

25 de şefi de raion mărfuri alimentare proaspete în Alexandria, Caransebeş, Făgăraş, Fălticeni şi Oradea. Eşti eligibil pentru această poziţie dacă ai mai lucrat pe o poziţie similară şi ai abilităţi de coordonare şi motivare a unei echipe.
Cinci referenţi de resurse umane în locaţiile menţionate mai sus. Dacă ai experienţă în administrarea documentelor de personal, cunoştinţe foarte bune de operare PC  şi dacă ai absolvit un curs de Inspector Resurse Umane, atunci eşti eligibil pentru această poziţie.

În Capitală, Kaufland recrutează doi şefi de departament mărfuri alimentare şi produse proaspete care să aibă experienţă în administrarea personalului, să mai aibă cunoştinte de bază în sisteme/procese logistice, precum şi o bună înţelegere a datelor, cifrelor şi indicatorilor cu care operează.

Tot în Bucureşti Kaufland angajează un economist costuri generale. Termenul-limită pentru a aplica la acest job este 20 martie. Candidatul ideal are studii economice finalizate, are cel puţin trei ani experienţă relevantă într-o poziţie similară, precum şi cunoştinţe operare SAP.

Kaufland mai recrutează în Capitală un asistent departament amenajări. Dacă vorbeşti fluent limba germană, ai absolvit studii tehnice şi ai cunoştinţe avansate de PC, atunci te califici pentru această poziţie. 27 martie e termenul-limită până la care poţi aplica la acest job.

În Adjud, Bucureşti, Medgidia şi Tecuci, Kaufland recrutează patru şefi raion mărfuri alimentare şi patru şefi departament case de marcat.

În Turda, Kaufland angajează un tehnician electromecanic şi un şef departament -controlling şi managementul stocurilor, în vreme ce în Ploieşti se caută un şef departament mărfuri alimentare şi produse proaspete.
În Alexandria, Curtea de Argeş, Făgăraş, Medgidia şi Tecuci, Kaufland recrutează un coordonator teritorial distribuţie tipărituri (part-time job).

money.ro

Niciun comentariu: