vineri, 25 februarie 2011

Jaf la casieria unui operator de cablu TV din Capitală

Două persoane care aveau feţele acoperite au jefuit, joi seara, în jurul orei 20.00, casieria unui operator de cablu TV din cartierul bucureştean Crângaşi, fugind cu o sumă de bani din unitate, după ce i-ar fi ameninţat pe angajaţi cu un pistol.


Jaf armat la casieria unui operator de cablu TV din Capitală

Două persoane, care aveau feţele acoperite, au intrat, joi seara, după ora 20.00, în casieria unui operator de cablu TV din cartierul Crângaşi, din Capitală. Cei doi i-ar fi ameninţat pe angajaţi cu un pistol, după care au fugit cu o sumă de bani.
"Doi indivizi cu feţele acoperite cu fulare au pătruns în interior şi le-au ameninţat pe cele două casiere şi au sustras încasările de astăzi, aproximativ 2.600 de lei. Nu a fost nimeni rănit", a declarat la Realitatea TV Diana Sarca, purtător de cuvânt Poliţia Capitalei.
Cele două casiere au intrat în stare de şoc şi a fost nevoie de intervenţia un echipaj SMURD. Potrivit NewsIn, una dintre femei a declarat că a văzut un cuţit asupra unuia dintre cei care a jefuit casieria, iar cealaltă a afirmat că a văzut un obiect care cel mai probabil era pistol. În prezent se fac cercetări la faţa locului, iar cei doi sunt căutaţi de poliţişti. Totodată, aceştia vor viziona înregistrările video surprise de camerele de supraveghere din casierie.
realitatea

Niciun comentariu: