vineri, 4 februarie 2011

Elena Udrea inaugurează o telegondolă în valoare de 10 milioane de euro

Inaugurare cu fast în localitatea Vulcan. Astăzi va fi este pornită telegondola de circa 10 milioane de euro, făcută din banii Ministerului Dezvoltării şi Turismului. Interesant este că o inagurare a mai avut loc cu câteva zile în urmă, dar cum ministrul Elena Udrea n-a putut participa, primarul din Vulcan a decis să repete ceremonia. Şi pentru că este vorba de o întâlnire între colegi din PD-L, evident că totul trebuie să fie portocaliu.
Astăzi, la Vulcan, va fi inaugurată o telegondolă în valoare de 10 milioane de euro
Astăzi, la Vulcan, va fi inaugurată o telegondolă în valoare de 10 milioane de euro / FOTO: RTV







Sănii portocalii, telegondole portocalii, geci portocalii. Aşa a arătat în urmă cu câteva zile repetiţia pentru inaugurarea oficială a telegondolei de la Pasul Vulcan. Viceprimarul şi primarul localităţii nu s-au putut abţine şi au încercat instalaţia înaintea sosirii ministrului Dezvoltării.
Telegondola circulă pe o distanţă de 3.500 de metri şi are 73 de gondole. Oportunitatea acestei investiţii a fost discutată şi în emisiunea Realitatea te priveşte. "Ori vă apucaţi să faceţi nişte proiecte care să ducă într-adevăr la dezvoltarea zonei, dacă nu, recunoaşteţi că vreţi pur şi simplu să cheltuiţi nişte bani, indiferent cum", a declarat deputatul PNL, Mariana Câmpean.

"Ar fi trebuit făcute în paralel pârtii de schi, o singură telegondolă nu face faţă. După aceea hotelurile, pensiunile", a spus senatorul PSD, Miron Mitrea.

Timp de o săptămână, locuitorii din Vulcan se pot plimba gratuit cu telegondola. Tariful normal al unei călătorii este de 10 lei.
sursa:realitatea.net