luni, 21 februarie 2011

Vameşii şi poliţiştii din Vama Albiţa şi-au clădit adevărate palate GALERIE FOTO

După o agoniseală de câţiva ani buni şi după o muncă cinstită, mai mulţi vameşi din Huşi, lucrători la Vama Albiţa, şi-au permis câte o căsută în care să trăiască linştiţi. VEZI O GALERIE FOTO realizată de vrn.ro.

Agentul Sorin Bucur are una dintre cela mai mari vile.








Vila şefului vămii, Emil Bordeanu a fost contruită pe un teren donat de fratele său






Unii se pare că au o familie extrem de numeroasă pentru că şi-au construit case cu trei nivele şi zeci de camere. Nici poliţistii nu frontierã nu s-au lăsat mai prejos. Unul dintre aceştia, agentul Sorin Bucur, chiar este campion la vile, iar conacul său poate concura cu succes în faţa celui mai tare vameş. Chiar şi vila şefului vameşilor, Emil Bordeianu, păleşte în faţa acestei bijuterii arhitectonice, construitã în cel mai pur stil "miliţiano-cocălăresc"!, potrivit vrn.ro
Sorin Bucur este agent II Poliţia de Frontieră Vaslui. Valoare de impozitare a casei este de 300.000 de lei, în condiţiile în care venitul anul a lui Bucur este de 26.047 de lei, iar soţia nu are venituri.
Cu toate cã nici vila directorului Bordeianu nu e de neglijat, la capitolul palat un alt vameş e campion. Cu un venit declarat de aproximaiv 20.000 de lei pe an, Daniel Oancea şi-a permis o cãsutã cât un bloc. E drept, nu e terminată, dar nici mult nu mai are.
realitatea

Niciun comentariu: