luni, 21 februarie 2011

Avertismentul lui Băsescu pentru evazionişti: Nimeni nu mai poate dormi liniştit dacă încalcă legea

Preşedintele Traian Băsescu a lansat un avertisment către cei care practică evaziunea fiscală, spunând că nimeni "nu mai poate dormi liniştit" dacă încalcă legea, şi a subliniat necesitatea ca instituţiile statului să continue lupta împotriva crimei organizate.
Avertismentul lui Băsescu pentru evazionişti: Nimeni nu mai poate dormi liniştit dacă încalcă legea
FOTO: presidency.ro



"Instituţiile statului, în lupta cu crima organizată, trebuie să continue ceea ce s-a început anul trecut în vară şi anume bătălia împotriva evaziunii fiscale, fie că ea se produce la nivelul firmelor, fie că se produce în comerţul intracomunitar cu legume, fructe, cartofi, cu carne, fie că vorbim de evaziunea fiscală pe piaţa muncii, munca la negru", a spus preşedintele Traian Băsescu.
În acest context, preşedintele a făcut un "apel" către cei care încalcă legea, arătând că nu vor mai putea dormi liniştiţi. "Nu vreau să pară ca un avertisment pentru nimeni, dar vreau să ştiţi că nimeni nu mai poate dormi liniştit în aceste domenii, atunci când ştie că încalcă legea. Este un apel, dacă vreţi, pe care-l fac la toţi cei implicaţi, să îşi reducă modul de a trăi cu evaziunea, pentru că nu vor mai trăi bine în continuare, fie că vorbim de evaziune comercială sau de evaziune pe piaţa muncii. Cu certitudine, vor avea probleme în modul în care vor trăi", a conchis şeful statului.

realitatea

Niciun comentariu: