joi, 3 martie 2011

Joburi vacante în telecom. Vezi oferta Vodafone, Germanos sau Romtelecom

Vodafone recrutează în această perioadă specialişti IT, un manager de proiect şi un consultant în resurse umane, toate poziţiile fiind disponibile în Capitală. Germanos recrutează consultanţi de vânzări în 10 oraşe din ţară, iar Romtelecom caută 2 reprezentanţi de vânzări în Capitală, pentru clienţi mari şi instituţii financiare. Citeşte mai jos lista joburilor oferite de cei patru grei din industria telecom în martie-aprilie.




Lista joburilor vacante laVodafone

Oferta de muncă a Vodafone în Bucureşti:

Eşti eligibil pentru această poziţie dacă ai absolvit o facultate şi ai 2-3 ani experienţă în domeniu. Peste 220 de candidaţi au aplicat până acum la această ofertă de muncă. Termenul-limită pentru trimiterea candidaturilor este 27 martie. Pentru mai multe detalii despre acest job, intrăaici.

Te califici pentru acest job dacă eşti absolvent de facultate, ai cel puţin un an experienţă de lucru cu Java şi J2EE (JSP, Servlets, EJB, Tag Libraries), Struts, Ajax în Windows şi Linux. De asemenea, experienţa în XML, XSLT, JavaScript, AJAX, jQuery, în Oracle, SQL Server, DB2 şi limba engleză vorbită fluent sunt criterii de eligibilitate la angajare pentru această poziţie.

Dacă eşti absolvent de studii superioare tehnice, ai 5 ani experienţă în tehnologia informaţiei şi încă cel puţin 3 ani experienţă în conducerea de proiecte,  vorbeşti fluent limba engleză şi eşti un bun comunicator, atunci te califici pentru această poziţie. Termenul-limită până la care poţi să îţi trimiţi CV-ul este 19 martie.

Consultant HR (job pe perioadă determinată).
Candidatul ideal este absolvent de facultate, are cel puţin 2 ani experienţă în resurse umane, într-o poziţie generalistă, precum şi cunoştinţe avansate de limba engleză. Până pe 14 martie poţi să îţi trimiţi CV-ul pentru această poziţie. Peste 450 de candidaţi au aplicat până acum pentru jobul de consultant în resurse umane la Vodafone.

Eşti eligibil pentru acest job dacă ai 2 ani experienţă în Oracle, SQL, PL/SQL şi Unix, vorbeşti fluent limba engleză şi eşti un comunicator bun. Peste 100 de candidaţi au aplicat până acum pentru acest job. Oferta de angajare este valabilă până pe 11 martie.

Joburi vacante în Suceava:

Reprezentant de vânzări-job temporar (3 luni).
Te califici pentru această poziţie dacă eşti absolvent de facultate sau student în an terminal, ai un an de zile experienţă în vânzări de servicii, electronice şi electrocasnice, în sistem door-to-door, dar şi permis de conducere categoria B. Până pe 13 martie mai poţi să îţi trimiţi CV-ul pentru acest job. Peste 50 de candidaţi au aplicat până acum pentru această poziţie.

Poziţia de reprezentant de vânzări este disponibilă şi la Târgu-Mureş. Peste 60 de candidaţi au aplicat până acum pentru acest job. Dead-line-ul pentru poziţia de reprezentant de vânzări la Târgu-Mureş este 21 martie.

Joburi la Equant România şi Orange (companii France Telecom).
Compania de servicii de comunicaţii Equant România, deţinută de France Telecom şi care funcţionează sub umbrela Orange Business Services, angajează la Craiova un field operations engineer.
Candidatul ideal este absolvent al facultăţii de Telecomunicaţii, are 2 ani experienţă în telecom, ştie să opereze cu tehnologie Cisco, ştie limba engleză şi are disponibilitate să fie relocat. Peste 200 de candidaţi au aplicat până acum la acest job.
Orange angajează în Capitală un corporate sales trainer. Te califici pentru acest job dacă eşti absolvent de facultate, vorbeşti fluent limba engleză, ai experienţă în vânzări B2B şi eşti un excelent comunicator. Pentru mai multe detalii despre acest job, intră aici.

Joburi disponibile la Germanos
Germanos Telecom România angajează un tehnician service în Bucureşti.
Eşti eligibil pentru această poziţie dacă eşti absolvent de liceu sau şcoală profesională profil tehnic / electronică şi telecomunicaţii, ai 2 ani experienţă în repararea terminalelor GSM şi ştii să operezi la un PC. Peste 190 de candidaţi au aplicat până acum pentru acest job. Oferta este deschisă pentru aplicaţii până pe 31 martie.

Tot în Capitală Germanos mai recrutează un legal advisor.
Candidatul ideal este absolvent al facultăţii de Drept, şi are, preferabil, şi studii post-universitare în domeniu, are 2-3 ani experienţă relevantă în domeniu, are cunoştinţe solide din zona legislaţiei comerciale româneşti, a dreptului corporatist sau a litigiilor. Candidatul potrivit pentru acest job mai este şi un bun comunicator, un excelent vorbitor de limba engleză, şi, preferabil, şi de o a doua limbă străină. Pentru detalii despre acest job, intră aici.

Germanos angajează câte un consultant de vânzări în următoarele oraşe: Buzău, Galaţi, Iaşi, Paşcani, Suceava, Arad, Botoşani, Drobeta-Turnu-Severin, Sibiu şi Timişoara. Eşti eligibil pentru acest job dacă ai minimum studii medii cu specializare tehnică sau economică absolvite, 1-2 ani experienţă într-o poziţie similară, ştii să lucrezi cu un PC, şi mai ai, preferabil, experienţă în domeniul telefoniei mobile, dar şi în domeniul contabilităţii primare. Până pe 6 martie poţi să aplici pentru jobul din Arad, Botoşani, Drobeta-Turnu-Severin, Sibiu şi Timişoara, în timp ce pentru celelalte oraşe menţionate mai sus, termenul-limită este 28 martie.

Oferta de angajare a Romtelecom în această perioadă

Romtelecom angajează în Bucureşti câte un reprezentant de vânzări pentrusegmentul instituţii financiare şi pentru segmentul business. Te califici pentru acest job dacă eşti absolvent de studii superioare în domeniul economic, financiar sau tehnic, dacă ai cel puţin 3 ani experienţă în vânzarea consultativă de servicii şi gestionarea portofoliilor de client B2B, preferabil şi experienţă în vânzarea de servicii/produse în industria de IT/Telecom, vorbeşti fluent limba engleză şi ai permis de conducere categoria B. Termenul-limită până la care poţi aplica la acest job este 2 aprilie.
money.ro

Niciun comentariu: