joi, 3 martie 2011

Calul bătut cu bestialitate a fost salvat de Poliţia Animalelor

Calul bătut cu bestialitate de proprietar pentru că a căzut şi nu se mai putea ridica, a fost salvat de Poliţia Animalelor. Oamenii legii au descins la locuinţa bărbatului pentru a lua animalul şi a-l duce la un adăpost pentru cai  din Bucureşti. Reacţia proprietarilor i-a surprins însă pe poliţişti. Oamenii le-au reproşat că nu vin să le ia şi copii când n-au ce să le dea de mâncare, în schimb vor să salveze un animal.


Calul care a fost băut cu bestialitate de stăpân pe stradă a fost luat de poliţie

Reprezentaţii Poliţiei Animalelor au văzut imaginile cu calul bătut în plină stradă la sfârşitul lunii ianuarie. Organzaţia a primit ordonanţa prezidenţială care le-a permis să ia animalul de la proprietar, iar joi l-au transportat la adăpostul pentru cai Tei-Boboc din Capitală.
Decizia autorităţilor i-a nemulţumit însă pe proprietari. "Dar când n-am mâncare la copii, de ce nu veniţi cucoană? Că n-am mâncare. Veniţi la cai", a spus proprietarul calului. 

Stăpânul calului are acum dosar penal pentru rele tratamente aplicate animalului şi supunerea acestuia la munci inutile. Cazul este în cercetare, iar bărbatul riscă amendă contravenţională sau închisoare, în funcţie de hotărârea instanţei judecătoreşti.
realitatea

Niciun comentariu: