sâmbătă, 26 februarie 2011

Şi câinii românilor au talent: Căţeluşa Vanda dansează electrizant

Căţeluşa Vanda a primit trei de "Ham" din partea juraţilor de la "Românii au talent", emisiunea-consurs de la PRo Tv, şi va merge mai departe, după ce a impresionat printr-un număr de dans excelent, ghidată de stăpâna sa, Bernadette Szep, din Miercurea Ciuc.


Căţeluşa Vanda a impresionat la Romanii au talent, de la Pro TV
Virgil Bîrciu i-a impresionat pe juraţii emisiunii "Românii au talent", de la PRO TV, după ce a bătut cuie cu palma într-o scândură şi a reuşit să spargă pietre cu mâinile goale.

"Sunteţi bun la casa omului, veniţi şi rezolvaţi tot. Eu încurajez talentele nebănuite şi neaşteptate", a spus Andi Moisescu, care i-a acordat un "DA" concurentului. Andra a fost de acord, astfel încât, în ciuda votului negativ al lui Mihai Petre, Virgil Bîrciu merge mai departe.

Concurentul s-a mai prezentat cu o invenţie, un rucsac ce se transformă în sanie, dar a demonstrat şi cum arată "balerinul care nu are nevoie de poante, omul care merge pe vârfuri".

Valentin Luca a făcut o adevărat pasiune din a fi barman în adevăratul sens al cuvântului. Adică tânărul face show în faţa clienţilor săi, sau în faţa juraţilor de la"Românii au talent", în acest caz.

Un personaj absolut special care a participat la "Românii au talent" a fost Ioan Daniel Borşan, din Turda, un veritabil "Dracula" dansator.

Concurentul a electrizat publicul dansând într-o manieră proprie pe melodia "Maria (I like it loud)" a celor de la Scooter. Deşi la început nu părea să aibă nicio şansă, Ioan s-a calificat în etapa următoare şi i-a făcut pe juraţii Andra şi Mihai Petre să se ridice în picioare şi să danseze.

realitatea

Niciun comentariu: