sâmbătă, 26 februarie 2011

Monica spune în instanţă că s-a căsătorit cu Irinel "la o vârstă fragedă"

Răsturnare de situaţie în cazul despărţirii Monicăi Columbeanu de soţul ei, Irinel. Conform cererii de divorţ, aceasta solicită un sfert din veniturile soţului ei, chiar dacă era vorba că doamna Columbeanu nu i-a cerut nici un ban afaceristului.


 Monica Columbeanu solicită desfacerea căsătoriei din culpă comună / Foto: mondonews.ro

În cererea adresată instanţei,Monica Columbeanusolicită desfacerea căsătoriei din culpă comună, însă îl indică pe Iri ca principal vinovat al acestei situaţii, potrivit libertatea.ro.
Moni consideră că grija deosebită pe care a acordat-o creşterii şi educării micuţei Irina, în vârstă de 4 ani, l-a deranjat pe Irinel. “M-am preocupat şi mă preocup foarte mult de educaţia minorei Irina Columbeanu, aceasta fiind prioritară pentru mine în detrimentul soţului meu şi cred că acest fapt i-a creat acestuia un sentiment de frustrare şi nemulţumire”, scrie Monica în cererea adresată judecătorului, conform unor surse care au avut acces la ea.

Monica mai susţine că s-a căsătorit cu Irinel "la o vârstă fragedă" şi că sentimentele dintre ei "nu s-au estompat", ci a intervenit o distanţare "din lipsă de comunicare şi preocupări comune".
Conform legislaţiei, în timpul procesului de custodie, un copil nu poate ieşi în afara graniţelor României alături de unul dintre părinţi. Chiar şi după finalizarea procesului, condiţia esenţială pentru Bogdan Drăghici scoaterea unui copil din ţară este acordul ambilor părinţi. Astfel, în cazul în care Moni vrea să o ia cu ea pe Irina în Statele Unite ale Americii, ar avea nevoie de o procură prin care Irinel să îşi dea acordul.

Bogdan Drăghici, preşedintele Alianţei Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor (TATA) a declarat că organizaţia ar fi dispusă să îi acorde sprijin lui Irinel Columbeanu pentru obţinerea custodiei fiicei sale. “Dacă acesta îşi doreşte cu adevărat să-şi crească singur fetiţa, îl vom susţine. Dacă nu vrea, cei mai indicaţi pentru a o creşte pe Irina ar fi bunicii materni sau paterni, deoarece, pentru Monica Columbeanu, acest copil a fost doar o jucărie! Până acum, aceasta nu a demonstrat decât că se joacă de-a mama”, a declarat Drăghici.
realitatea

Niciun comentariu: