miercuri, 23 februarie 2011

A scăpat cu viaţă după ce şi-a făcut praf maşina, la 320 km/h. VEZI IMAGINI




Aşa arată un Pagani Zonda F netmponat

Automobilul Pagani Zonda F, care costă 1,5 milioane, s-a făcut praf în urma accidentului, dar şoferul, un neamţ plin de bani, a scăpat ca prin minune.


Aşa arată Pagani Zonda F de 1,5 milioane de euro după accidentEl este norocosul Steffen Korbach

Ghinion sau noroc? Un german teribilist, şi milionar, de altfel, care şi-a accelerat automobilul Pagani Zonda F, de 1,5 milioane de euro, până la 320 de kilometri la oră a scăpat ca prin urechile acului dintr-un accident incredibil. La fel şi pasagera din dreapta sa. Şoferul este nimeni altul decât Steffen Korbach, noul proprietar al companiei Gemballa.
El se întorcea de la Genoa la Monaco şi, pe autostradă, a testat limitele bolidului său. La un moment dat, el a pierdut controlul volanului, iar maşina s-a izbit violent de un parapet, când acul vitezometrului scăzuse la "doar" 110 km/h. Maşina s-a făcut praf, dar şoferul a scăpat, culmea, fără nicio zgârietură, la fel şi femeia care îl însoţea.
Pierderea automobilului Pagani Zonda F nu va fi resimţită prea puternic de Korbach, care mai are în garaj două Bugatti Veyron, o Gemballa Mirage GT, un Lamborghini Gallardo şi un Lamborghini Murcielago şi un McLaren MP4-12C.Aşa arată Pagani Zonda F de 1,5 milioane de euro după accident
Aşa arată Pagani Zonda F de 1,5 milioane de euro după accident
realitatea

Niciun comentariu: