miercuri, 23 februarie 2011

Doi parinti americani fac senzatie cu bebelusii lor!

Un cuplu din Columbus a devenit celebru peste noapte dupa ce a postat pe Facebook o poza de senzatie cu ei si cu cei sase bebelusi ai lor.



Rozonno (30 de ani) si Mia McGhee (29 de ani) au facut furori pe internet, dupa ce au publicat pe Facebook o poza cu ei stand pe jos, in timp ce sextupletii lor - Olivia, Madison, Rozonno jr, Josiah, Elijah si Isaac - dorm dezbracati pe spatele taticului lor. Libertatea scrie ca spectaculoasa imagine i-a atras atentia si celebrei vedete TV Oprah Winfrey, care i-a invitat pe cei doi americani in emisiunea ei.
Oprah Winfrey
Oprah le-a oferit parintilor celor 6 copii un cec in valoare de 250.000 de dolari
Micutii au opt luni, iar parintii lor nu prea mai apuca sa doarma pentru ca trebuie sa schimbe mereu scutece si pregateasca biberoanele. Pentru a acoperi toate cheltuielile necesare cresterii a sase copii, Oprah le-a oferit parintilor un cec in valoare de 250.000 de dolari pentru cumparaturi, precum si o vacanta la Las Vegas, drept o luna de miere de care nu avusesera parte. Mia adevenit mama celor sase bebelusi dupa mai multe incercari esuate si fertilizari in vitro.
showbiz

Niciun comentariu: